Tuesday, April 24, 2007

SELAMATKANLAH UMAT ISLAM DI MALAYSIA

ALLAH HU AKBAR.......

Ya Allah selamatkan kami dunia akhirat... matikan kami saat iman kami paling tinggi YA ALLAH!!

Mudah-mudahan ianya tak akan diluluskan.. .

Bertindaklah sebelum terlambatBahaya IFCDiantaranya ialah:-Bangsa2 lain yang bukan beragama islam di Malaysiamenuntut supaya :

1. Peruntukan yang diberi oleh kerajaan kepada masjid, diberi sama kepada agama mereka yakni kuil, tokong, gereja dll.( bermakna. ada mesjid Negeri ada juga tokong Negeri, kuil Negeri, gereja Negeri. Imam masjid dpt elaun... sami dpt elaun, paderi dpt elaun )

2. orang islam dibenarkan berkahwin dgn bkn islamTANPA pasangannya memeluk agama islam, dan orang islam DIBENARKAN KELUARislam untuk berkahwin dgn bkn islam( MURTAD )( PERSAOLANNYA NAK NIKAH KAT KADI KE KAT SAMI KE,PADRI KE ? halal darah orang murtad hadith sahih)

3. Anak orang islam tidak boleh diislamkan sebelum berumur 18 thn. Dan ia bebas memilih agamanya selepas 18 thn.( bermakna kita tak boleh AZAN KAN anak kita selepas lahir, tak boleh ajar anak kita mengaji quran tak leh ajar sembahyang, takleh ajar pose.. lps 18 thn dia pasti pilih agama BLACK METAL. NABI BERPESAN: TERPUTUS LAH HUBUNGAN DUNIA ANAK ADAM SELEPAS MATI MELAINKAN 3PERKARA. AMAL SOLEH, SEDEKAH JARIAH, DOA ANAK YANG SOLEH. Haa... boleh keanak agama Black Metal doa kat kita...?)

4. Wang kutipan zakat fitrah harus diagihkan kepadasemua agama dan bangsa. ( zakat fitrah dikutip daripada orang islam je.. yang hampa nak sekali pasal? Hampa kutipla sendiri... yahudi betoi.. )

( ALLAH BERFIRMAN: AGAMA KAMI HAK KAMI, KAMU DGAN AGAMA KAMU...) KAMI TAKLA KACAU AGAMA KAMU.. BUAT LA TOKONG BANYAK MANA PUN, BAWAH POKOK BESAR, TEPIJALAN, DLM GUNUNG, SAMPAI TUTUP JLN BILA MUSIM THAIPUSAM, BERIBU POLISISLAM DOK JAGA.., LAGI TOLONG KAT HAMPA..
( kalau ceramah agama beribu polis dok sembur ayaq... )

Dan banyak lagi perkara yang depa nak gangu hak umat islam di NegaraMalaysia ni.. kalau nak keterangan lanjut call no tel kat bawah nanti...

Wahai saudaraku... ! dunia dah nak kiamat.. diantara tanda2 kiamat..

Allah akan mematikan ulama2, akan menarik rasa gerunorg kafir terhadap orang islam dan mencampak kan kehati org islam rasagerun terhadap orang kafir, kebenaran dilihat kebatilan dan kebatilan dilihak kebenaran, muzik bermaharaja lela, artis disanjung ulama dihina, takut menegah kemungkaran berani menghalang kebajikan, ibubapa bertuan kan anak,harta negeri beredar dikalangan sendiri dan mcm2 lagi ( mls nak habaq kot ada yg salahpaham ) Plastin kena godam, pasal arab tak habis2 perang saudara puak sunnah ngan syia'h... kita yang kat sini takan takleh ambik pengajaran kot... jgn dok sibuk mawi la... jgn dok sibuk siti...( kalau minat beli je album, sudah laa...) jgn dok sibuk menteri gaduh pasal jambatan bengkok... ( lurus pun berapa kali hampa gi s'pore sebulan! ) Pasal AP pun takyah ( kalau sekadar pakai wira ngan kancil...) Takan la tak boleh bersatu lansung bab2 agama kita yang dah nak kena godam nganyahudi ala Malaysia ni.. jgn sekadar nama je Muhammad, Abdullah, Ahmad,Omar, Ali, Osman, Abu Bakar, Shafie, Aishah, Khadijah, Adam, Isa, Musa,Harun dan nama nabi dan rasul kita, kalau allah Tanya " apa yang kamutelah buat sewaktu agama kamu dihina, dicaci,dipermainkan dan diancamoleh orang kafir" dan kita jawab " eh... tak perasan pulak..!, sebab hari tu mawi ngan siti ada gossip "

Mari lah saudara ku kita bersatu, saya merayu pada yang bijak pandai, yangkaya, yang berpangkat, yang berpengaruh, yang bangsawan, yang belum kenasawan agar kita bersatu dlm hal ini pun jadilah.. gunakan lah apa2 kuasayang dianugrahkan allah untuk kembali kepadanya..hal minyak lain kali, AP kemudian, jambatan bengkok tak layan, menteri gaduh..depa cari makan.....

Wassalam...

KAM: Peguam Kes Murtad Shazalina/Linda Choy (Ust Zulkefli Nordin), beliau telah memberi ceramah pada malam tadi di Surau As Sakinah, TTDI JAYA, Selangor tentang kumpulan kafir Artikel 11/IFC.

Mereka ini (IFC) sedang bergiat untuk menghapuskan keistimewaan orangIslam di Malaysia, pihak Mahkamah Persekutuan hanya ada masa 6 minggusahaja lagi untuk membuat keputusan sama ada meluluskan atau tidak. KalauLULUS maka orang Islam dalam bahaya besar.

Boleh hubungi Ust Zulkefli sendiri (0133998718) untuk penjelasan lebihlanjut, pihak peguam Muslim memberi penerangan tentang perkara ini. Silasebarkan berita ini kepada semua orang Islam kerana isu ini amat serius...

APAKAH PERANAN DAN TANGGUNGJAWAB KITA??KITA HANYA ADA DUA PILIHAN..... TIDAK ADA 3 ATAU 4 PILIHAN....

1) MENENTANG KUMPULAN PELAMPAU INI (KUMPULAN ARTIKEL 11 )

ATAU

2)MENYOKONG SECARA TERBUKA ATAU SECARA SENYAP(Dengan tidak membuat apa-apa) ATAU BERSEKONGKOL DENGAN KUMPULAN PELAMPAU INI.


Kalau pilihan anda adalah 1, FORWARD kan ini kepada sesiapasahaja dan Kalau pilihan andaadalah 2, Biarkan lah umat islam di malaysia ini jadi bahan ketawa org yg ingin menghancurkan islam.